slika.png

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnih delavnic razvoja novega živilskega izdelka, ki bodo potekale ob sredah oziroma četrtkih, od 4. oktobra do 9. novembra 2023.

Na spletnih delavnicah, ki bodo v letu 2023 potekale pet tednov med oktobrom in novembrom, bomo z uporabo zanimivih metod za razvoj novih živilskih izdelkov iskali rešitve in konkretne ideje o inovativnih rastlinskih mesnih analogih z dodanimi mikrohranili, ki služijo kot nadomestek za (piščančje) meso. 

Kdo se lahko prijavi?

Prijavijo se lahko mladi med 18 in 25 let, ki želijo dobiti vpogled v proces inoviranja in razvoja novih živilskih izdelkov ter s svojo kreativnostjo in idejami soustvarjati nove živilske izdelke, namenjene prav njim. 

Prav tako k sodelovanju vabimo starše (35 – 55 let) in stare starše (65 in več let), da tudi oni prispevajo svoje poglede in zamisli o rastlinskih mesnih analogih z dodanimi mikrohranili, ki so namenjeni njihovim otrokom in vnukom. 

Zakaj se prijaviti?

  • edinstvena priložnost, da sodelujete z uspešnim slovenskim živilskimi podjetjem (Perutnino Ptuj) in strokovnjaki ter pridobite znanje o razvoju novih živilskih izdelkov,
  • razvijajte svojo ustvarjalnost in delite svoje zamisli o novih živilskih izdelkih,
  • postanite še bolj ozaveščeni o zdravju, prehrani in možnostih prehranjevanja,
  • spoznajte sovrstnike in strokovnjake ter povejte svoje mnenje,
  • kot soustvarjalci idej prispevajte k doseganju višjih družbenih ciljev.

 

Delavnice so brezplačne, na koncu pa boste vsi udeleženci v zahvalo prejeli tudi privlačne nagrade.

Kje in kdaj bodo potekale delavnice?

Spletne delavnice bodo potekale v oktobru in novembru, preko spletne platforme Zoom

  • Uvodno srečanje: sreda, 4. oktober, ob 17.00 – spoznavanje programa, soudeležencev in izzivov. 
  • Prvo srečanje: četrtek, 12. oktober, ob 17.00 – kreativne naloge s pomočjo katerih bomo oblikovali persono.
  • Drugo srečanje: četrtek, 19. oktober, ob 17.00 – kreativne naloge s pomočjo katerih bomo generirali zamisli za nove živilske izdelke.
  • Tretje srečanje: četrtek, 26. oktober, ob 17.00 –  oblikovanje predlogov za nove živilske izdelke.
  • Zaključno srečanje: četrtek, 9. november, ob 17.00 – predstavitev predlogov za nova živila, zaključna razprava in podelitev nagrad. 

 

Prijava na delavnice

Mladi, stari med 18 in 25 let, se lahko prijavite na povezavi

Starejši (35+) se lahko prijavite na povezavi.

 

Prijave zbiramo do 25. 9. 2023. Pohitite, število mest je omejeno!

Za več informacij pišite na: .

 

Vljudno vabljeni!

 

Ekipa EIT Food HUB Slovenija, Biotehniška fakulteta v Ljubljani